Слави, Борис и Ку-ку бенд – „Време за глупости“

Музика: Борис Солтарийски, Цветан Спасов
Текст: Мариета Ангелова
Аранжимент: Цветан Спасов, Йордан Йончев-Гъмзата, Венелин Венков