Търсене
Close this search box.

Невена, Ку-ку бенд, Fabrizio Parisi & The Editor – „Вечерница“ (REMIX)

Mузика: Невена Цонева
Tекст: Невена Цонева
Аранжимент: Fabrizio Parisi & The Editor
Смесване: Fabrizio Parisi & The Editor
Ремикс: Fabrizio Parisi & The Editor
Мастеринг: The Editor Studio