Търсене
Close this search box.

Невена, Годжи и Ку-ку бенд – „Любов“

Музика: Невена Цонева, Георги Милчев-Годжи
Текст: Невена Цонева, Георги Милчев-Годжи
Аранжимент: Венелин Венков, Невена Цонева, Георги Милчев-Годжи
Режисьор: Иван Димитров-Torex