Търсене
Close this search box.

Как да се регистрирате на сайта www.sedemosmi.tv?

Скъпи зрители, от 1 септември 2020 г. излъчването на 7/8 TV на нашия сайт www.sedemosmi.tv е срещу регистрация и месечен абонамент. Сайтът предлага както достъп до ефира на 7/8 TV в реално време, така и пълен архив на вече излъчени предавания.

Можете да се регистрирате по 3 начина – с имейл, чрез Facebook профил или чрез Google профил. Важно е да знаете, че ако сте се регистрирали с Facebook профил или Google профил, при влизане трябва да избирате бутон „Вход с Facebook“ или „Вход с Google“.

След като се регистрирате, е необходимо да потвърдите регистрацията си на посочения от Вас имейл. Можете да изпратите повторно писмо от този линк.

След успешна регистрация и вход в системата, сайтът ще Ви предложи 3 вида абонаменти планове – цената за достъп до видео съдържанието на сайта на 7/8 TV е 2 лева на месец. Първите 7 дни са подарък за Вас, а ако предплатите, получавате бонус.

Заплащането за абонамент се извършва посредством кредитна или дебитна карта (Visa, MasterCard или Maestro), ePay или EasyPay.

Ако сте забравили паролата на профила си, можете да я смените тук.

От един профил съдържанието на 7/8 TV може да бъде достъпвано на три устройства.

Всички видео материали на нашия сайт, включително и излъчването на живо,
отговарят на най-съвременния, широкоразпространен и поддържан формат за излъчване, който се поддържа от всички актуални браузъри.

Вижте още Общите условия за ползване на услугите и Често задавани въпроси.

Ако изпитвате техническо затруднение, свържете се с нас имейл: [email protected]